Hírek

Hírek és sajtófigyelő az M60 / M6 autópályával kapcsolatban



2015. őszére befejeződik az M0 déli szektorának bővítése

Az M0 déli szakasza Magyarország legnagyobb igénybevételnek kitett gyorsforgalmi útja, a nyári csúcsidőszakban átlagosan mintegy 75-100 ezer jármű halad át naponta. A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában zajló bővítés célja, hogy gyorsabbá, biztonságosabbá váljon a közlekedés, és a forgalmi akadályok miatt vagy balesetek bekövetkeztekor kialakuló torlódások megelőzhetők legyenek.

tovább olvasom →
Kategória: Egyéb hírek  | forrás: NIF Zrt.  |  cimkék: m0 bővítés

Megnyílt az M0,51.sz.főút-M5 autópálya közötti szakasza

Az M0 51. sz. főút - M5 közötti, új nyomvonalon épített, 6,3 km hosszú szakaszának átadásával lezárult a déli szektor bővítésének utolsó üteme is 2013. augusztus 31-én. Az autósok mostantól több mint 75 km hosszan, folyamatosan haladhatnak a körgyűrű megépült, M1 és 11 sz. főút közötti szakaszán.  

tovább olvasom →
Kategória: Közlekedésfejlesztés  | forrás: NIF Zrt.  |  cimkék: m0 átadás mözlekedésfejlesztés

Nyár végéig befejeződik az M0 déli szektor bővítése

Az M6 autópálya - 51. számú főút és az 51. számú főút - M5 autópálya között nagy ütemben folynak a kivitelezés befejező munkálatai. A 6,3 km hosszú szakaszon (51. számú főút - M5 autópálya között) a Dunához közel található egyik hídon hétvégén nagygépes technológiával végzik a betonburkolati munkálatokat.

tovább olvasom →
Kategória: Továbbépítés  | forrás: NIF Zrt.  |  cimkék: m0
Lapozás: 1