Hírek

Hírek és sajtófigyelő az M60 / M6 autópályával kapcsolatbanVasárnap hajnalban csak korlátozottan lehet autópálya matricát vásárolni

(ÁAK Zrt.)

2012 novemberében vasárnapokon, hajnal 01:00 és 04:00 óra között az autópálya matricák értékesítése az ÁAK Zrt. informatikai rendszerének fejlesztése miatt átmenetileg csak korlátozottan lesz elérhető. A társaság azért választotta ezeket az időpontokat a szüneteltetésre, hogy a lehető legkevesebb utazót érintse az intézkedés.
 

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. ezúton hívja fel az utazóközönség figyelmét, hogy akik az elkövetkező vasárnapokon hajnalban szeretnének útnak indulni, elővételben vásárolják meg e-matricájukat, azaz az úthasználati jogosultságukat.


Az autópálya matricák értékesítése az alábbi időpontokban fog szünetelni:

    2012. november 11. (vasárnap) 01:00-04:00 óra között
    2012. november 18. (vasárnap) 01:00-04:00 óra között
    2012. november 25. (vasárnap) 01:00-04:00 óra között


A jelzett időpontokban e-matricát kizárólag az alábbi helyszíneken lehet vásárolni:

    M3 autópálya 12. kmsz. (jobb oldal) ÁAK Ügyfélszolgálati iroda
    M1 autópálya 158. kmsz. (bal oldal) főkapu - Mosonmagyaróvár

 A leállás ideje alatt tehát átmenetileg sem a viszonteladó partnereknél (töltőállomások), sem SMS-ben, sem az interneten nem lehet az úthasználati jogosultságot megváltani.
 

Az autópálya matricát elővételben számos helyen és módon meg lehet vásárolni, többek között az ÁAK Zrt. 11 ügyfélszolgálati irodájában, töltőállomásokon és az interneten is, a www.autopalya.hu oldalon.

A www.autopalya.hu internetes oldalon történő vásárlás gyors, kényelmes, egyszerű, továbbá az e-matrica díját nem terheli kezelési költség és plusz felszámolt kényelmi díj sem. A weblapon minden típusú jogosultság kapható, a fizetés pedig bankkártyával történik.

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. a kellemetlenségért minden érintett szíves elnézését kéri.

 

Kategória:  | forrás: ÁAK Zrt.  |  cimkék: e-matrica üzemszünet