Hírek

Hírek és sajtófigyelő az M60 / M6 autópályával kapcsolatbanNyár végéig befejeződik az M0 déli szektor bővítése

Az M6 autópálya - 51. számú főút és az 51. számú főút - M5 autópálya között nagy ütemben folynak a kivitelezés befejező munkálatai. A 6,3 km hosszú szakaszon (51. számú főút - M5 autópálya között) a Dunához közel található egyik hídon hétvégén nagygépes technológiával végzik a betonburkolati munkálatokat.

tovább olvasom →
Kategória: Továbbépítés  | forrás: NIF Zrt.  |  cimkék: m0

Az ÁAK Zrt. visszatéríti a díjmentes időszakra érvényes e-matricák árát

Az Állami Autópálya Kezelő Zrt. döntése értelmében azok az úthasználók, akik a 2013. március 14. és 17. közötti díjmentes időszakban rendelkeztek érvényes e-matricával és használni kívánták Magyarország valamelyik fizetős útszakaszát, de arra – a katasztrófahelyzet miatt – nem volt lehetőségük, a meghiúsult szolgáltatás miatt a Társaság a közeljövőben lehetőséget biztosít az e-matricák érvényességi idejének átírására vagy azok árának időarányos visszafizetésére.

tovább olvasom →
Kategória: Autópálya tudnivalók  | forrás: ÁAK Zrt.  |  cimkék: e-matrica díjfizetés visszatérítés ÁAK

Rendkívüli időjárási helyzet

Az   Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságnyomatékosan felhívja a lakosság figyelmét: aki teheti, ne induljon útnak. Továbbá mindenkitől azt kérik: közlekedjen elővigyázatosan, készüljön a várható fennakadásokra, figyeljék a hatóságok közleményeit, tájékozódjanak az időjárásról és az utak állapotáról.

tovább olvasom →
Kategória: Közlekedési események  | forrás: MTI, OKF, Rendőrség  |  cimkék: havazás riasztás

NIF: 150 milliárd forint értékben indulnak infrastruktúra-fejlesztések

A Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. (NIF) egy gyorsforgalmi, hat közút- és egy vasútfejlesztési projekt kivitelezésére szóló közbeszerzési eljárás kiírását hirdeti meg a tavasszal; az összesen 150 milliárd forint értékű beruházások kivitelezése még az idén megkezdődhet

tovább olvasom →
Kategória: Közlekedésfejlesztés  | forrás: MTI, NIF Zrt.  |  cimkék: közlekedésfejlesztés
Lapozás: 1 2 3 4 5 6